Бащата на момичето умира преди да се роди-8 години по-късно, майката я води в пицария, където тя се взира в мъж без да сваля поглед

Микаила е 8-годишно момиче, живеещо с майка си в Ню Джърси, САЩ. Тя никога не е срещала баща си. Той служи като полицай, но е бил убит преди да се роди Mикаила, когато е бил  ударен от пиян шофьор.Една вечер Микаила и майка й отиват в италиански ресторант в Хелмет, известен като Вила Боргезе. Полицаят Джоузеф Куин също бил там, за да вечеря.

Само че, когато дошло време да плати , сервитьорката му казла, че сметката вече е платена.Йосиф попитал сервитьорката кой е благодетелният, но тя отказала да каже ,  тъй като той искал да остане анонимен.Въпреки това, Джоузеф е любопитен и полицай по сърце, той решава да започне “собствено разследване”, за да открие “виновника”.След известно време разбрал, че това е Микаила.

Тогава, когато чул причината за щедростта ѝ, той бил толкова трогнат, че искал да направи нещо добро в замяна.

Въпреки че никога не се е срещала със собствения си баща, Микаила винаги е уважавала полицаите, които рискуват живота си ежедневно, за да превърнат света в по-безопасно място.

Джоузеф решава да направи фонд, за да помогне за заплащането на училището на Микаила.Днес сумата е малко над $ 15 000 – един наистина фантастичен начин да кажеш благодаря ти на едно малко момиченце с доброта в сърцето си.

Източник: http://newsbul.com/

 

Какво мислиш за тази рецепта?

Остави първия отзив за рецептата!

Уведомявай ме ако има

wpDiscuz